Начин на приготвяне
Приготвяме първия крем: Отделяме жълтъците от белтъците. Разбиваме белтъците на сняг и след това добавяме жълтъците и продължаваме да разбиваме.
Добавяме и останалите продукти за първия крем и смесваме до хомогенна консистенция. Оставяме настрани.
Приготвяме втория крем: Отделяме си от общото мляко 1 ч .ч. и в него разтваряме трите пакетчета пудинг и захарта.
Сипваме останалото мляко в тенджера и загряваме на котлона. Когато кипне го отдръпване от котлона и сипваме вътре разтворения пудинг. Разбъркваме и връщаме на котлона.
Бъркаме до пълно сгъстяване, докато крема започне да се отделя от дъното и стените на съда при разбъркване. Оставяме го малко да се охлади.
Разделяме си корите на три места по четири кори. Взимаме една кора и я мажем обилно с първия крем, отгоре поставяме втората, мажем и нея с първия крем, същото правим и с третата. Върху третата, намазана с първия крем, поставяме четвъртата.
Сега в единия дълъг край на тази кора разпределяме една ивица от втория крем (както мажем, когато правим руло).
Навиваме внимателно на руло и поставяме в намаслена тавичка. Така правим и другите две рула.
Мажем готовите рула отгоре с първия крем, ако ни е останал, ако не ги мажем само с олио. Печем ги в загрята фурна на 180 градуса до златисто.
След изпичане оставяме сладката баница с крем да се охлади и стегне хубаво, поне 1-2 часа.
Сръбската сладка баница с крем е готова.