Начин на приготвяне
Почистваме тиквата и я рендосваме на едро ренде, след което я запържваме за 5 минути в кравето масло.
Добавяме захарта и разбъркваме. След това добавяме и рендосаната ябълка. Заливаме с прясното мляко и прибавяме ванилията и стафидите.
Оставяме на котлона за 10-на минути. Накрая прибавяме крушовия мармалад и махаме от котлона. Плънката ни е готова.
Разпределяме я в корите, като за 1 руло навиваме 2 кори. Редим ги в намазнена тава и печем 10 минути на 250 градуса и още около 20-25 минути на 200 градуса или до златиста коричка.
Сладката баница става много лесно и бързо и е отличен десерт.
Да Ви е сладко!
Богатата сладка баница е готова.