Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Яхнии»Постна яхния на тиган

Постна яхния на тиган

Ваня СтойчеваВаня Стойчева
Помощник Готвач
542821812
Постна яхния на тиган2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"Ако толкова не ви харесва, че е постно, просто си нарежете нещо тънко отстрани"

Необходими Продукти

  • патладжани - 4 бр. средно големи
  • морков - 1 бр.
  • картофи - 10 бр. дребни
  • домати - 2 бр.
  • гъби - 4 бр.
  • сол
  • мерудия
  • чесън - на скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган нагорещяваме олио.

Патладжаните се обелват и нарязват на кубчета. Запържваме ги. През това време нарязваме на кубчета моркова и гъбите и после и тях добавяме.

Обелваме картофките и ги слагаме цели.

Пасираме доматите, приготвяме скилидки чесън необелен, добавяме всичко и доливаме още 200 мл вода. Варим на котлона до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: