Конкилие с гъби и пушено филе, запечено с кашкавал

26/09/2017
"Вкусна комбинация от паста и пилешко с богат сос, която е неустоима както топла, така и студена "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо302
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата сваряваме в тенджера с 3 с.л. подсолена вода, в която поставяме и 2 с.л. олио. Приготвя се така, за да не се слепва.

Варенето продължава според указанието на пакета.

Скилидките чесън обелваме и нарязваме на ситно.

Вадим гъбите от буркана и ги отцеждаме, а пушеното пилешко филе нарязваме на дребно. Сиренето натрошаваме.

В съд поставяме готовата паста.

Към нея прибавяме всичките продукти и разбъркваме.

Отгоре поръсваме с настъргания кашкавал и нарязания на дребно магданоз.

Аз лично, след като оформих ястието, за около минута-две го поставих в микровълновата, за да се разтопи самият кашкавал.

Може да се консумира както студено така и топло.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар