Есенен фреш с лимони и пчелен прашец

Албена АтанасоваАлбена АтанасоваПомощник Готвач106132432
06/10/2017
"Перфектната напитка, с която да се пазим от есенните вируси и настинки"
Приготвяне20 мин.
Готвене5 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо291
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Биволското мляко поставете в малка купичка и към него добавете пчелния прашец. Разбъркайте добре, понеже биволското мляко е доста гъсто и оставете 20 минути, за да може да се разтвори пчелният прашец.

Ябълките, крушите и пъпешът почистете и нарежете на малки парчета, така че да могат да се пасират. Към тях прибавете сока от двата лимона.

Настържете джинджифил на вкус.

Смесете всички съставки и пасирайте за няколко минути до хомогенизиране. По желание подсладете.

Получава се кремообразна напитка с интересен аромат и приятен вкус.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар