Начин на приготвяне
Започнете приготвянето на напитката с обработка на гроздовите зърна.
Първоначално добре ги измийте и отделете от дръжките. Всяко зрънце прегледайте да е здраво и да няма следи от развала.
След това на машина за премахване на люспи и семки отделете семките и люспите на гроздовите зърна.
Крушите и папаята обелете и нарежете на малки парченца, за да могат да се пасират.
Пчелния прашец смесете с биволското мляко, разбъркайте добре и оставете известно време за да може пчелния прашец да се разтвори в млякото.
След това смесете получената гроздова каша с нарязаните плодове, разтворилия се пчелен прашец и подсладете с мед по желание. Пасирайте до получаване на хомогенност.
Най-накрая прибавете лимонадата. Ще получите напитка с богат вкус и аромат.
Разбъркайте добре и поднесете с парченца лед по желание.