Вишни в собствен сок

Дебелата БертаДебелата БертаДжедай126145
19/08/2012
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции2 бурканчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 243
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте вишните. Извадете костилките им над купа или чиния, в която се събира изтичащият сок.

Подредете вишните в буркани до 1 см под ръба, като леко ги притискате. Между вишните ръсете по малко захар.

Долейте изтеклия сок по равно. Затворете бурканите добре и стерилизирайте за 10 минути след завиране.

Вишните са идеални за сладкиши и топинг на сладолед и кремове.

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар