Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Торта с шоко топчета

Торта с шоко топчета

Мария ДоеваМария Доева
Помощник Готвач
844622876753
Торта с шоко топчета
Снимка: Мария Доева
1 / 2
21/10/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
8
"Не сме сигурни, че тази торта е толкова вкусна, може ли още едно парче, за да се уверим"

Необходими Продукти

  • бишкоти - 1 голям пакет
  • сметанов крем - 3 пакетчета студен на д - р Йоткер (бял)
  • прясно мляко - 800 мл + 200 мл за потапяне на бишкотите
  • пудра захар - 8 с.л. (за подслаждане на крема)
  • шоколадови топчета - 1 пакет (бели и кафяви)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тава нареждаме ред бишкоти, които предварително топваме в прясното мляко.

В една купа слагаме прясното мляко, пудрата захар и студените кремове и разбъркваме. След като е готов кремът заливаме бишкотите и наръсваме с шоко топчета.

След това пак ред бишкоти, заливаме ги със студения крем. Отгоре слагаме остатъка от топчетата.

Слагаме го в хладилника да поомекнат бишкотите, след което е готов за консумиране.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: