Друсан кебап с люти чушки

Марго
Марго
Новак
20/01/2013
"Не пропускайте друсането, колкото по-силно друсате тенджерата, толкова по-вкусен ще стане кебапът "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 131
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото, нарязано на малки парченца, се слага в тенджера и се задушава в маслото до полуомекване. След това се прибавят дребно нарязаният лук, лютите чушки, черен пипер, сол.

Всичко се задушава, докато поумекне лукът, като от време на време тенджерата се тръска при затворен капак.

Готовият кебап се поднася, поръсен със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 3
4 5
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар