Друсан кебап на фурна

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k
Друсан кебап на фурна1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • олио - 2 с.л.
  • лук - 3 глави
  • чушки - 2 (червени, сухи)
  • черен пипер - 10 - 12 зърна
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на хапки и се слага в тавичка. След това се налива олиото и се слага в умерена фурна да се запече. Щом месото поомекне, се прибавя нарязаният на люспи лук, черният пипер и чушките.

Посолява се на вкус, налива се една 1 к.ч. топла вода и без да се разбърква се слага във фурната. Пече се при умерена температура, като преодиочно тавата се раздрусва.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: