Скумрия с кашкавал на фурна

ДидоДидоНовак
12/05/2011
"Още не сме довършили рецептата и вече усещаме как огладняваме! Отиваме за риба!"
Приготвяне75 мин.
Готвене45 мин.
Общо120 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 202
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства и обезкостява. Филетата се посоляват и се мариноват с виното - за около 1 час на хладно.

Почистеният лук се нарязват на ситно и се задушава в маслото.

Доматите се обелват, нарязват и се прибавят към лука и се задушават.

Към изстиналата смес се добавят ситно нарязания магданоз, и счукания чесън и сол. Отгоре се настъргва кашкавал.

Филетата се подсушават, овалват се в брашно и се пържат в олио.

Нареждат се в тавичка и се покриват със зеленчуковата смес.

Запича се при умерена фурна.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар