Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Бобена салата»Наденица върху бобена салата

Наденица върху бобена салата

Галя ВасилеваГаля Василева
Новак
3217265
Наденица върху бобена салата4 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Все повече се убеждаваме, че не сме взели достатъчно бира за тази вкусотия"

Необходими Продукти

  • наденица - 2 бр. /около 300 г/
  • бобена салата - 1 буркан Ропотамо
  • олио - 20 - 30 мл
  • червен пипер - 1 ч. л
  • шарена сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рецептата е подходяща за забързания делник, лесна, питателна и вкусна.

Наденицата нарязваме на парчета и слагаме на скара леко да се запече.

Включваме фурната на 250 градуса. Докато тя загрее, на котлона слагаме тава с олио. Като се нагрее добавяме червения пипер, разбъркваме и сваляме от огъня.

В тавата добавяме 1 буркан бобена салата Ропотамо и отгоре - леко запечените наденички.

Пъхаме тавата в нагрятата фурна и след около 15 минути изваждаме.

Поръсваме с шарена сол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: