Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пилешки крилца с булгур

Пилешки крилца с булгур

Пилешки крилца с булгур2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6
"Вкусна и здравословна комбинация"

Необходими Продукти

  • пилешки крилца - 600 г
  • булгур - 250 г
  • доматен сок - 250 г
  • сол - 1 ч.л.
  • масло - 75 г
  • чубрица - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крилцата се изпичат (най-вкусни стават на барбекю).

Булгурът се изварява със солта, след което се добавя маслото и се разбърква. Добавя се доматеният сос с чубрицата.

Вари се до получаване на гъста смес!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Станислава Вълкова
Станислава Вълкова
Бързо ,лесно и вкусно . Добър вариант за гарнитура към крилцата.
07.08.2018 08:45