Свинско със смокини

Iliyana.vasilevaIliyana.vasilevaНовак4
05/12/2017
"Нежният аромат на смокините отлично допълва крехкото свинско месо, в резултат на което хапвате и не може да спрете "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо691
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • картофи - 600 г
  • свинско месо - 500 г
  • сладко от цели смокини - 250 г
  • лук - 1 бр.
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате картофите на филийки и ги нареждате на дъното на йенска тавичка.

Разбърквате добре сладкото от смокини с месото и го разстилате върху картофите.

Нарязаната на полумесеци глава лук разпределяте равномерно върху месото.

Поръсвате с черен пипер и сол.

Печете на 200°C.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар