Начин на приготвяне
Млякото, маслото, захарта, какаото и ванилийката се бъркат на слаб огън, докато се разтопят маслото и какаото. Когато това стане, сместа се отделя от котлона и оставя настрана.
В голяма купа се разбиват яйцата. Прибавят се брашното и бакплувера. Бърка се до получаване на твърда смес, след което се добавя и изстиналата шоколадова смес.
Бърка се всичко и се излива намазнена тава. По желание се добавят едро натрошени орехи. Пече се на 180 градуса в загрята фурна до готовност.
Докато чакате, пригответе глазурата. На тих огън смесете четирите лъжици какао, маслото, водата и захарта. Бъркайте до сгъстяване.
Отделете от котлона и оставете да изстине.
Вече готовия изпечен шоколадов сладкиш нарежете на ромбове и залейте със глазурата, като разнасяте с лъжица. Консумира се по желание топъл или изстинал.
Традиционният Фъч е готов.
Коментари
4
'' и не е само тази рецепта .
Рецептите, които се качват на сайта Готвач.бг са ПОТРЕБИТЕЛСКИ. И когато потребителите, по една или друга причина, не приложат снимки на сготвеното от тях, нашият екип подбира подходяща художествена фотография. Разминавания са възможни, което не означава, че трябва да подценявате труда на автора на рецептата или качеството на предложеното ястие!