Начин на приготвяне
На котлона загряваме маслото, захарта, сметаната, солта и бонбоните Маршмелоу, докато всичко се разтопи.
Добавяме и сиропа от вишни и продължаваме да варим още 5 минути. Разтваряме желатина в малко вода и го сипваме в сместа с постоянно разбъркване.
Варим още 3 минути и сваляме от котлона, добавяме черешите (почистени от костилките) и начупения бял шоколад, разбъркваме хубаво и оставяме да изстине.
Покриваме си правоъгълна тавичка с прозрачно фолио и изсипване изстиналата смес вътре. Прибираме във фризера за 1 час да стегне.
Разтопяваме шоколада и с него заливаме десерта, когато се е стегнал. Прибираме отново във фризера за поне 3 часа, а най-добре за 1 нощ.
Сервираме десерта, нарязан на квадратчета.