Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Хрупкаво брюкселско зеле в масло

Хрупкаво брюкселско зеле в масло

Хрупкаво брюкселско зеле в масло
Снимка: Веселина Константинова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1
"И ние си мечтаем за кисело брюкселско зеле, но днес решихме да ви изненадаме с един по-вкусен и неустоим вариант - в масло"

Необходими Продукти

  • брюкселско зеле - 400 г замразено
  • масло - 100 г
  • сол
  • галета - 50 г
  • бял пипер - млян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете брюкселското зеле. Овкусете го със сол и млян бял пипер.

Оваляйте брюкселското зеле в галета.

Загрейте маслото и задушете зелето. Гответе 3-4 минути, като разбърквате от време на време.

Извадете брюкселското зеле от мазнината и отцедете върху домакинска хартия.

Поднесете като гарнитура към месо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: