Топла зеленчукова гарнитура

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
05/01/2018
"И внимавайте много да не прекалите с гарнитурата, че е толкова вкусна, че ще забравите за пържолата "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо807
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на тънки жулиени (ивички), а морковите според вкуса ви или на пръчици, или на половинки.

Сложете ги в уред за готвене на пара, настройте уреда и нарежете краставичките както ви харесва.

След като са готови смесете всички зеленчуци в тиган с незалепващо покритие, овкусете с подправките и зехтин.

Леко ги затоплете за около 3 минути колкото да се смесят вкусовете от лука, моркова и краставичките.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар