Пилешки филенца с аспержи и пушено сирене

17/01/2018
"И да не забравите бутилка бяло вино, защото е грехота това ястие да се поднесе с нещо друго "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо571
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пилешко филе - 500 г
  • аспержи - 300 г мариновани
  • песто - 2 с.л.
  • зехтин - 3 с.л.
  • хималайска сол
  • пушено сирене - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разстелете пилешките филета. Смесете пестото и зехтина и намажете филетата. Овкусете с хималайска сол.

Нарежете пушеното сирене на колелца. Подредете колелцата по периферията на филетата. Сложете по 3-4 аспержи и сгънете филетата на две, за да покриете плънката.

Сложете филетата в подходяща тава за печене.

Полейте ги с марината от филетата и изпечете в загрята фурна до 200 градуса за около 20 минути.

Поднесете ястието топло.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар