Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладки и бисквити»Бонбони»Кокосови Бонбони Рафаело

Кокосови Бонбони Рафаело

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Кокосови Бонбони Рафаело
Снимка: Анонимен
2 / 10
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
15
"Когато искате да покажете на някого, че го обичате!"

Необходими Продукти

  • кокос - 140 г кокосови стърготини + за овалване
  • кондензирано мляко - малко над 1/2 кутия
  • ром - 50 мл тъмен, светъл или кокосов ликьор
  • бадеми
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кондензираното мляко се бърка на тих огън /2 от 6 степени/ до сгъстяване. Прибавят се кокосовите стърготини и се бъркат до получаването на гъста, кремообразна смес.

Ароматизира се с рома. Охлажда се 2 часа в хладилник. От кокосовата смес се откъсват парченца, оформя се кръгъл бонбон, във вътрешността на който може да се постави бадем.

Бонбоните се овалват в кокосови стърготини и се съхраняват в хладилник до сервирането.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
518
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Силвия Маринова
Силвия Маринова
Много вкусни :)
16.02.2017 19:57
1
Деница
Деница
Бърза и лесна рецепта.добре ми се получиха
01.04.2015 10:15
1
baniigaby
baniigaby
РосиРос може ли рецептата.Благодаря предварително.Може ли да я сложиш тук.
25.10.2014 13:45
6
1
Rosica Rosenova
Rosica Rosenova
Ако някоѝ иска мога да ви дам италиянската рецепта. Правила съм ги и до вечерта ми ги изядоха с много комплименти..
05.04.2014 11:14
2
2
Покажи всички подкоментари
Виктория
Виктория
а не се ли добавя захар някъде?
29.11.2013 03:16
3
1
Покажи всички подкоментари
Илиана
Илиана
Другите съставки си остават същите, даже може да се добавят и натрошени вафлени кори.
07.10.2013 09:03
2
Илиана
Илиана
500 мл. прясно мляко и 2 пакетчета нишесте, трябва да се бърка непрекъснато и става многоо гъсто
07.10.2013 09:01
1
Инна
Инна
Някой ще даде ли рецептата с прясното мляко и нишестето?
26.09.2013 14:54
4
Ирена
Ирена
"От кокосовата смес се откъсват парченца, оформя се кръгъл бонбон, във вътрешността на който може да се постави БАДЕМ". Ето ги!
27.08.2013 11:56
4
Пенка
Пенка
Къде останаха бадемите?
26.08.2013 19:27
Илиана
Илиана
С прясно мляко и нишесте стават по-добре.
17.08.2013 09:23
3
1
Покажи всички подкоментари
иванка
иванка
не са сполучливи не си струва да ги правиш
14.07.2013 14:57
desislava
desislava
много лоши стават и мазни нищо не става от тях
06.01.2013 22:53