Начин на приготвяне
Почистваме и нарязваме Айсберга в голяма купа.
В тиган загряваме олиото и слагаме ситно нарязания чесън. Запържваме за 2-3 минути.
Добавяме ангурините, разбъркваме и оставяме за 3 минути.
Подправяме с босилека и лимоновия сок. Прибавяме към салатата.
Чушката я нарязваме на тънки ивици, чери доматчетата - на четвъртинки, а рулцата от раци - на кръгчета. Добавяме в купата при другите продукти заедно с рибата тон.
Разбърваме добре. Сервираме в дълбока чиния декорирано с маслините.
По желание може да добавите сол. Аз лично не слагам, тъй като ангурините, рулцата от раци и рибата са добре овкусени.
Добър апетит!