Начин на приготвяне
В купичка натрошаваме ситно сиренето и смесваме с 1-2 с.л. кисело мляко. Разбъркваме добре.
От парчетата кашкавал с по-голяма формичка изрязваме две сърца (ако не разполагаме с формички, може да направим шаблони от хартия, по-голямо и по-малко сърца и с тях да оформим кашкавала).
В получените от кашкавал големи сърца изрязваме в средата с по-малката формичка сърца.
Филийките хляб препичаме в тостер за филийки. Когато са готови и още топли, намазваме с краве масло. После и със сместа от сирене и мляко.
Заглаждаме и в центъра на всяка филийка слагаме голямо сърце и запълваме с лютеница.
До голямото сърце от кашкавала слагаме и по-малкото сърце от кашкавал. От листа хартия за печене правим фунийка, в която слагаме кетчуп.
И с така получения шприц пишем LOVE на малкото сърце от кашкавал и украсяваме допълнително голямото по вкус.
Сервираме закуската с много ЛЮБОВ.