Начин на приготвяне
В купа се смесват яйцата, медът и кокосовото масло. Разбъркват се до получаването на хомогенна смес. След това се прибавя канелата и содата. Разбърква се.
Брашното се пресява и се прибавя постепенно към сместа. Замесва се меко тесто.
Тестото се разточва на тънка кора. От готовото тесто се изрязват сладки с формата на сърце.
Редят се в тава, застлана с хартия за печене. Редят се на разстояние една от друга.
Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 5-7 минути.
След като са готови, се оставят да изстинат хубаво.
Когато са изстинали се украсяват с фондан в различен цвят.
На част от бисквитите изписах Обичам те на различни езици. Други украсих със сърца, пеперуди и цветя изрязани от фондан.