Бисквитена торта с праскови и пудинг

МариянаМариянаМастър Шеф7302616136
06/03/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене5 мин.
Общо35 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо198
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вадим си плода на 1 компот от праскови и ги нарязваме на тънки лентички. В купа слагаме водата и прясното мляко. Вътре добавяме 1 пакетче пудинг и го разбиваме с миксера до готовност.

Първо разбиваме на ниска степен и после увеличаваме. В йена редим един ред маслени бисквити. С голяма лъжица разпределяме от крема равномерно.

Върху него слагаме едно до друго на малко разстояние парченца праскови. Върху тях ръсим 1 ч.л ликьор.

Следва ред бисквити плътно една до друга. Пак разпределяме 1 ред крем много добре. Върху него наредени парченца праскови. Ръсим с 1 ч.л. от ликьора.

Следва пак ред бисквити, ред праскови, ликьор и завършваме с ред крем.

Заглаждаме последният ред.

Оставяме тортата да стегне за 5-6 часа. Режем на парчета.

Да ви е сладко!

Става много вкусна, лека и ароматна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар