Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитена торта»Бисквитена торта с праскови и пудинг

Бисквитена торта с праскови и пудинг

МариянаМарияна
Мастър Шеф
7734k2k7
Бисквитена торта с праскови и пудинг2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
35 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • пудинг ванилия - 1 бр. на Йоткер
  • вода - 80 мл
  • прясно мляко - 400 мл
  • бисквити с масло - 1 пакет
  • праскови - 1 компот голям, плод
  • ликьор - 3 ч.л. Праскова
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вадим си плода на 1 компот от праскови и ги нарязваме на тънки лентички. В купа слагаме водата и прясното мляко. Вътре добавяме 1 пакетче пудинг и го разбиваме с миксера до готовност.

Първо разбиваме на ниска степен и после увеличаваме. В йена редим един ред маслени бисквити. С голяма лъжица разпределяме от крема равномерно.

Върху него слагаме едно до друго на малко разстояние парченца праскови. Върху тях ръсим 1 ч.л ликьор.

Следва ред бисквити плътно една до друга. Пак разпределяме 1 ред крем много добре. Върху него наредени парченца праскови. Ръсим с 1 ч.л. от ликьора.

Следва пак ред бисквити, ред праскови, ликьор и завършваме с ред крем.

Заглаждаме последният ред.

Оставяме тортата да стегне за 5-6 часа. Режем на парчета.

Да ви е сладко!

Става много вкусна, лека и ароматна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: