Начин на приготвяне
Вадим си плода на 1 компот от праскови и ги нарязваме на тънки лентички. В купа слагаме водата и прясното мляко. Вътре добавяме 1 пакетче пудинг и го разбиваме с миксера до готовност.
Първо разбиваме на ниска степен и после увеличаваме. В йена редим един ред маслени бисквити. С голяма лъжица разпределяме от крема равномерно.
Върху него слагаме едно до друго на малко разстояние парченца праскови. Върху тях ръсим 1 ч.л ликьор.
Следва ред бисквити плътно една до друга. Пак разпределяме 1 ред крем много добре. Върху него наредени парченца праскови. Ръсим с 1 ч.л. от ликьора.
Следва пак ред бисквити, ред праскови, ликьор и завършваме с ред крем.
Заглаждаме последният ред.
Оставяме тортата да стегне за 5-6 часа. Режем на парчета.
Да ви е сладко!
Става много вкусна, лека и ароматна.