Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Хайвер»Хайвер от кисело мляко

Хайвер от кисело мляко

Хайвер от кисело мляко
Снимка: Yordanka Kovacheva
2 / 4
09/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"Бърза разядка с продукти, които има във всеки дом"

Необходими Продукти

  • кисело мляко - 2 кофички
  • олио - 1 к.ч.
  • жълтъци - 2 бр.
  • лук - 1 глава
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото мляко се цеди 12 часа през марля. От жълтъците и олиото се прави майонеза, която се прибавя към отцеденето мляко.

Добавят се настърганият лук и сол на вкус.

Получената смес се разбърква добре и се оставя да се стегне в хладилника.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Смелих и отцедих малко лука, преди да го добавя към сместта, мисля че се получава по- добре, по - фино, отколкото ако е настърган. Но и в двата случая е еднакво вкусен хайвера.
04.06.2018 12:52