Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Печено сирене»Запечено сирене Камембер с боровинково сладко

Запечено сирене Камембер с боровинково сладко

Запечено сирене Камембер с боровинково сладко
Снимка: Yordanka Kovacheva
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Съвършенство - нито повече, нито по-малко"

Необходими Продукти

  • камамбер - 1 опаковка
  • сладко от боровинки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отворете сиренето и отстранете опаковката. Сложете го в малка, глинена паничка. Направете леки разрези отгоре, като внимавате да не са дълбоки.

Запечете го за 10-15 минути на 200 градуса. Извадете и намажете със сладко от боровинки. Сервирайте с чаша червено вино.

Освен с мармалад от боровинки, може да сложите мармалад от домати, лук, ягоди...Резултатът ще е същия - страхотно вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: