Начин на приготвяне
Разбъркваме сухите съставки и към тях добавяме маслото, като разбъркваме. Предварително леко разбийте яйцето и добавете и него.
Смесете, докато се получи леко ронливо тесто. 1/2 от него разпределете на дъното на тава.
Заедно смесете захарта, царевичното нишесте, лимоновия сок и канела и към тях объркайте нарязаните на кубчета праскови.
Изсипете сместа върху тестото и разстелете равномерно. Отгоре наръсваме останалото тесто.
Печем на 180 градуса за 50-55 минути. Охлаждаме добре.
Заливката /която е по желание/ пригответе, като объркате пудрата захар с бадемовия екстракт и млякото.
Преди сервиране напръскайте крамбъла със заливката.
Крамбълът с праскови е готов.