Начин на приготвяне
В купичка се натрошава маята и се сипва 100 мл топло соево мляко. Прибавя се захарта и малко брашно, за да се получи гладка кашичка. Разбърква се. Завива се и се оставя на топло да шупне.
През това време се пресява останалото брашно.
В купа се сипва половината от брашното. След като маята шупне, необходими са и около 10-тина минути се сипва при брашното. Добавят се яйцата, кокосовото масло, солта, водата, която трябва да е леко топла и останалото соево мляко. Разбърква се.
След това постепенно се прибавя и останалото брашно. Замесва се меко тесто. Готовото тесто оставете да втаса за около 30 минути. След това се разделя на 7 или 8 топки тесто.
Всяка топка тесто се разточва на кръг и се реже на триъгълници. В широкия край се слага по малко от шипковия мармалад и се навиват на кифлички.
Жълтъкът се разбива в купичка с малко вода и олио. С тази смес се помазват навитите кифлички.
Редят се в това застлана с хартия за печене. Пекат се в предварително загрята фурна на 180-200 градуса за около 30 - 40 минути.