Мелнишки катък

Сиси
Сиси
Новак
30/09/2010
"Тайната на неповторимия вкус на мелнишкия катък е в .... шшшт "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 277
  • Преглеждания за месеца101
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Млякото се поставя в тензух и се оставя да престои една нощ, за да се отцеди. Чесънът се счуква и се размесва с разтопено масло.

Сиренето се настъргва в купа и се смесва с изцеденото мляко и счуканият чесън.

Сместа се шприцова върху разрязани на две и издълбани кисели краставички.

Катъкът може да се поднесе и с пресни краставици или домати.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар