Меденки от тиква

РалицаРалицаНовак
03/12/2012
"Колкото и меденки да направите, няма да стигнат, когато са толкова вкусни, затова просто ги правете по-често "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции26 бр
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 990
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като тиквата е сварена, я омачкваме добре с вилица или с пасатор в подходящ съд.

Добавяме всички продукти и бъркаме с помощта на вилица до еднородна смес.

От сместа се оформят топчици, които се подреждат в подмазнена тава или застлана с хартия за печене. Меденките от тиква се пекат в умерена фурна на 180 градуса.

Рейтинг

5 10
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Alyzea
Alyzea
29.01.2014 20:42
А колко време се пекат?
0
0
Irena
Irena
30.01.2013 21:50
сигурно 1 ч.ч. мед???/
0
4
Irena
Irena
30.01.2013 21:48
че къде има мед...слага ли се?а като се вари тиквата захар слага ли и се?
2
0