Панирана Щука

28/03/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 991
  • Преглеждания за месеца376
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и обезкостяваме щуката, така че да се получат филета.

Един час преди да панираме филетата, ги посоляваме, за да може да си поеме солта.

В купа смесваме брашното, яйцето и галетата.

Панирането става по следния начин.

Готовите филета от щука потапяме първо в брашно, после в яйцето, галета и пак в яйцето.

На котлона поставяме тиган с мазнина и пържим от двете страни.

Поднасяме, докато е още топла, с подходяща гарнитура.

Алуминиев тиган с керамично покритие и капак 24 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие и капак 24 см
46.00 лв.
35.42 лв.
Виж ››

Практичен тиган, който има керамично покритие, удобна за готвене дръжка и огнеупорен капак, който няма да позволи на мазни пръски да попаднат върху вас или навсякъде в кухнята. Алуминиевият тиган може да се ползва с всички видове котлони.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар