Бисквитена Торта с Маскарпоне и Нутела

01/04/2018
Яница Николова
отЯница НиколоваГотвач4054001023
"Ако хванете златната рибка и имате право на три желания, какво друго ще си изберете освен парче бисквитена торта с маскарпоне и нутела "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 091
  • Преглеждания за месеца772
  • Преглеждания за седмицата174
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • обикновени бисквити - 1 1/2 пакет
  • какаови бисквити - 1 пакет, натрошени
  • сладкарска течна сметана - 200 г
  • маскарпоне - 1 кутия
  • течен шоколад - 200 г Нутела
  • пудра захар - 3 с. л.
  • прясно мляко - 200 г за топене на бисквитите
  • ванилия - 1 есенция
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маскарпонето, сметаната, захарта, ванилията се разбиват.

Шоколадът се разтопява.

Реди се във форма за торта потопени бисквити в млякото, кремът, натрошените бисквити, няколко лъжици от разтопения шоколад.

Повтаря се до изчерпване на крема и бисквитите.

По желание се поръсва с наситнени бадеми или лешници.

Прибира се в хладилник за 1-2 часа или повече.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар