Начин на приготвяне
В сгорещен тиган се запича за кратко беконът. Изважда се в чиния и се оставя настрани.
В купа се разбиват яйцата с щипка сол и черен пипер, прибавя се нарязаното на дребно пилешко филе и предварително настърганият кашкавал.
Сместа се разбърква и се изпържва в мазнината, която е пуснал беконът.
Филийките хляб се намазват с тънък слой краве масло. Върху две от тях се разпределят бърканите яйца, а отгоре им се поставят лентички бекон.
Филиите се похлупват с останалите две и се слагат да се запекат в тостерсандвич.
След като са готови, клуб сандвичите се отварят и гарнират със свежа рукола.
Клуб Сандвичът с Пилешко Филе, Яйце и Бекон е готов.