Празнични свински пържоли

ЕфросияЕфросия
Джедай
938
4k
10
13k
31/12/2012
"Който и празник да се отбелязва с тези пържоли, ние сме готови да го честваме, че и втори, и трети път ако се налага "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо23 846
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте почистените пържоли с дървено чукче, посолете и поръсете с част от смления черен пипер.

Намажете ги с малко мазнина и ги изпечете от двете страни на нагорещена плоча, грил или скара.

Задушете лука в сгорещена мазнина и малко водичка до златисто оцветяване и добавете обелените и нарязани ситно домати. Към края на задушаването добавете накълцаните или разполовени люти чушки, скълцан магданоз и овкусете със сол и черен пипер.

Всяка запечена пържола да потапя в соса и се запичат за още 10-тина минути в силно загряна фурна, колкото да хванат карамелен загар.

Поднесете пържолите в 4 чинии върху останалия сос.

Практична перфорирана дъска за рязане 27 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична перфорирана дъска за рязане 27 см
6.49 лв.
5.49 лв.
Виж ››

Едно от най-необходимите кухненски пособия е дъската за рязане. Изберете нашата, за да получите удобство, качество и комфорт. Дъската за рязане е перфорирана за по-лесно отстраняване на излишните течности при обработването на продуктите.

Рейтинг

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
цветалина
цветалина
28.11.2013 12:46
глупости, кой си разваля пържолите с люти чушки
4
1