Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински пържоли с манголд

Свински пържоли с манголд

LenkaLenka
Мастър Шеф
5451432k
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Свински пържоли с манголд
Снимка: Lenka
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Ако не сте знаели как да приготвите перфектния обяд за миг - сега вече знаете"

Необходими Продукти

  • масло - 50 г
  • зехтин - 3 с.л.
  • сол - на вкус
  • пипер - на вкус
  • манголд - 1 кг
  • чесън на прах - 1 ч.л.
  • свински бут - 500 г
  • сметана - 200 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете маслото и зехтина в тигана, за да се затоплят.

Нарежете свинското на пържоли, начукайте малко с чук за месо, добавете сол и черен пипер и ги сложете да се запържват на слаб огън с покрития тиган.

Пържете от двете страни за около петнадесет минути.

Извадете месото в чинията.

В тигана, в който беше месото, сложете нарязания манголд, след това добавете малко сол и черен пипер и сложете чесън на прах.

Оставете да къкри няколко минути, докато манголдът е готов.

Сервирайте в чиния заедно със свинските пържоли и лъжица сметана.

Свинските пържоли с манголд са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: