Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Фасулена разядка

Фасулена разядка

Владка ПанайотоваВладка Панайотова
Иноватор
1432442035
Фасулена разядка
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Една консерва боб ви дели от перфектната картофена разядка"

Необходими Продукти

  • фасул - 1 консерва с домати
  • сушени домати - 2 с.л.
  • пресен лук - 2 стръка
  • чубрица - 1 ч.л.
  • магданоз - 3 - 4 стръка
  • люти чушки - 1 бр.
  • кимион - 2 щипка
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Доматите се киснат за малко в доматения сос от консервата боб или в няколко лъжици олио.

След това всички продукти се пасират, но не много на ситно, а само колкото да се размесят продуктите.

Лукът и лютата чушка се нарязват на ситно. Всичко се смесва.

Разядката се овкусява с подправките.

Сервира се с препечени филийки, солети или гризини.

Фасулената разядка е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: