Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват с тел със захарта за малко.
Шоколадовата глазура и маслото се разтопяват на водна баня и се добавят.
Прибавят се и всички останали съставки за блата и хубаво се разбърква.
Изсипва се в подходяща тавичка (намаслена и поръсена с малко брашно на дъното) част от сместа, поръсва се с малко орехи, пак малко смес и орехи. Завършете със смес, за да може да не се виждат орехите.
Ползвайте тава, която ще влезе в халогенната фурна. Поставя се върху скаричката, за да може да минава въздухът и под тавата.
Браунито се пече на 180°C за 25 мин.
Приготвяне на заливката става, като на водна баня се разтопяват шоколадът, маслото, захарта и млякото.
Блатът се залива топъл и се оставя да изстине.
Браунито с орехи в халогенна фурна е готово.