Таратор с червено цвекло

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
14/01/2013
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 372
  • Преглеждания за месеца113
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете червеното цвекло, докато омекне, отцедете го и го пасирайте.

Разбийте киселото мляко заедно с 400-500 мл вода и разбъркайте с пюрето от цвекло.

Нарежете или настържете краставиците, пасирайте чесъна и накълцайте копъра.

Добавете всичко към млякото и овкусете със сол, малко зехтин. Поднесете таратора с червено цвекло с малко натрошени орехи и половинка сварено яйце.

Практична иноксова купа (басан) 24 см-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Практична иноксова купа (басан) 24 см
7.99 лв.
6.15 лв.
Виж ››

Иноксова купа за разбъркване и сервиране, с която приготвянето на салата ще е истинско удоволствие. Удобна, практична, лесна за почистване. Благодарение на нежния цвят инкос, купата придава елегантност на трапезата.

Рейтинг

5 12
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар