Баница с Пиле и Кашкавал

Галя НиколоваГаля НиколоваГотвач1832912
20/05/2018
"Мъжете нямат нужда да бъдат ухажвани, трябва им само топла баница с пиле и кашкавал "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо678
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме си плънката, като в купа разбиваме 2 яйца киселото мляко и сварени обезкостени бутчета, накъсани на дребно.

Разтопяваме кравето масло заедно с олиото.

Вземаме две кори, като едната намазваме с мазнина и върху нея слагаме втората кора и отново намазваме с мазнина.

Слагаме от плънката и завиваме на руло.

Получените рула слагаме в продълговата тавичка, така че да не са много прилепнали.

В купа разбийте 2 яйца, 150 г настърган кашкавал, 300 мл прясно мляко и щипка сол. Със сместа заливаме баницата.

Изпичаме баницата в предварително загряна фурна на 150 градуса докато се получи златист загар

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар