Хрупкав патладжан с чеснов сос

25/05/2018
"Отстъпете тиквички - днес цар на трапезата е този невероятен хрупкав патладжан със свеж чеснов сос "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 684
  • Преглеждания за месеца749
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме патладжаните, посоляваме ги и ги оставяме около 40 мин., за да се изцеди горчивата вода.

Изплакваме ги, овалваме ги в брашно и ги пържим в тиган до придобиване на златиста коричка от всяка страна.

Рендосваме чесъна и го посоляваме. Смесваме с майонезата и киселото мляко. Поднасяме приготвяния сос към патладжана.

Добър апетит!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар