Начин на приготвяне
Обеленият картоф заедно с тиквичката се нарязва на малки кубчета. Гъбите се отцеждат от течността и нарязваме на парченца.
В купа се разбиват яйцата, добавя се прясно мляко, малко сол и нарязан магданоз. В малко тиганче се загрява олио и масло да се разтопи.
Сипват се нарязаните зеленчуци, готвим за 3 минути, добавя се 3-4 с. л. вода и запържваме докато картофът омекне и зеленчуците добият леко златист цвят. Овкусява се със сол и щипка-две черен пипер.
Намалява се котлонът на 3 степен, заливаме със разбити яйца с прясно мляко и запичаме докато отдолу добие приятен златист цвят. Обръща се с чиния и отново се връща в тигана, да се запече и от другата страна.
Снема се от котлона и поръсваме с настърган кашкавал, да се разтопи от топлината. Сервираме със салата за сезона.