Марината за свински пържоли с бира

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
10/06/2018
"Марината, търпение и приятели, с които да споделите тази вкусотия - това са тайните за вкусни пържоли "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо55 450
  • Преглеждания за месеца689
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Маринати

Начин на приготвяне

Начуквате свинския врат леко и го нацепвате по краищата, за да не се свие месото при печенето.

Овкусявате пържолите със сол и черен пипер. Смесвате пресования чесън, меда, соевия сос, изцедения лимонов сок, бирата и розмарина (розмарина е по желание поради силния аромат) в дълбока купа с капак.

Отгоре напръскайте със зехтин и оставете пържолите да се овкусяват за една нощ.

На следващия ден изпечете пържолите на скара или барбекю.

Шола плитка за 700мл - 18см-18%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Шола плитка за 700мл - 18см
8.50 лв.
6.99 лв.
Виж ››

Много приложения - една шола, която може да ползвате за съхранение, поднасяне или приготвяне на храна. Шолата е плитка и подходяща за разбъркване на сосове или сервиране на малко количество храна. Компактна и удобна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#244794
Добър ден, извинявам се много ми хареса рецептата но на снимката се вижда че пържолите са доста червени а в рецептата не споменавате за червен пипер. Как са станали така червени се питам?
0
0