Марината за свински пържоли с бира

10/06/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1447139314715
"Марината, търпение и приятели, с които да споделите тази вкусотия - това са тайните за вкусни пържоли "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 761
  • Преглеждания за месеца1607
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начуквате свинския врат леко и го нацепвате по краищата, за да не се свие месото при печенето.

Овкусявате пържолите със сол и черен пипер. Смесвате пресования чесън, меда, соевия сос, изцедения лимонов сок, бирата и розмарина (розмарина е по желание поради силния аромат) в дълбока купа с капак.

Отгоре напръскайте със зехтин и оставете пържолите да се овкусяват за една нощ.

На следващия ден изпечете пържолите на скара или барбекю.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар