Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Комбус с яйца и сирене

Комбус с яйца и сирене

Ваня СтойчеваВаня Стойчева
Помощник Готвач
542821812
Комбус с яйца и сирене
Снимка: Ваня Стойчева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Гарантирано пролетно настроение и много усмивки с вкусен комбус с яйца и сирене"

Необходими Продукти

  • щавляк - 1 кг
  • пресен лук - 5 глави
  • яйца - 3 бр.
  • сол - на вкус
  • олио
  • сирене - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Щавлякът се измива и нарязва. Лукът се измива и се нарязва.

В дълбок тиган се изсипва олио хубаво да покрие дъното и се загрява на котлона.

Добавя се лукът, бърка се да не загори, докато леко омекне. Добавяме щавляка и продължаваме да бъркаме, докато промени цвета си на тъмно зелен (почти кафяв).

Добавяме яйцата и изключваме котлона, те се сготвят от топлината му и след изключването.

Добавяме сол на вкус или сирене.

Разядката може да се сервира с препечени филийки.

Комбусът с яйца и сирене е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: