Домашен топинг от череши

DenitsaDenitsa
Помощник Готвач
82
1
7
1
17/06/2018
"Не разчитайте на готови, направете си сами ароматен домашен топинг с череши "
Приготвяне60 мин.
Готвене180 мин.
Общо240 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо392
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • череши - 1500 г почистени от костилки
  • захар - 1500 г
  • вода - 3000 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените череши се пасират много добре до получаване на пастетообразна каша.

Изсипват се в дълбока тава и се добавят захарта и водата, след което се разбърква до хомогенизиране на сместа.

Пече се в предварително загрята фурна на 160-180 градуса за около 3 часа (180 мин). Периодично се разбърква.

Получава се среден на гъстота топинг, подходящ за торти, сладоледи и много други.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар