Начин на приготвяне
Омесете каймата с яйцето, галетата и подправките. Оставете омесената кайма да престои в хладилник за 30 минути.
Отстранете дръжките на чушлетата, а от другата страна им отрежете тясната част.
Напълнете ги с рендосана или нарязана на ситно моцарела.
Нарежете бекона на ситни парченца. Върху стреч фолио сложете кайма колкото за две кюфтета. С ръце я оформете на правоъгълник.
Поръсете с бекон и в средата поставете чушлето. С помощта на фолиото затворите и оформете рулца.
Начупете на ситно Корнфлейкс и го смесете с галетата.
Панирайте руладините и ги изпържете на среден огън до златисто, като ги обръщате по няколко пъти.
Вретеното с пикантна плънка е много вкусно!