Сочни пилешки бургери

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
24/06/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 131
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се нарязват на малки парчета и прехвърлят в дълбока купа.

После последователно се рендосва кашкавалът, чукват се яйцата, добавят се майонеза, брашно, сол, черен пипер и копър.

Всичкото се разбърква много добре до получаване на полугъста смес. Ако е необходимо, се добавя още брашно. Покрива се с фолио и се оставя да престои за 30 минути.

В тиган се загрява олио.

С помощта на лъжица за сладолед се взема от сместа и се пуска в сгорещеното олио, като леко се разстила. Пържат се от двете страни до хубав загар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар