Начин на приготвяне
Загряваме олиото в тигана и запържваме ситно нарязания лук.
През това време разделяме каймата на 4 равни части. Всяка част овалваме в брашно и сплескваме с ръце, за да се получи плоско кюфтенце.
Слагаме в тигана и пържим по 5-6 минути от едната и от другата страна.
Изваждаме от тигана кюфтенцата заедно с лука в отделна чинийка.
Добавяме още малко мазнина в тигана, разрязваме питките на две и ги поставяме в тигана с разрязаната част за около 30-тина секунди.
Започваме да оформяме бургерите в следния ред:
* 1/2 питка
* кайма
* кашкавал
* резен домат
* резен краставичка
* магданоз ситно нарязан
* 1/2 питка
По желание може да се добави кетчуп, майонеза, горчица или друг сос по избор.
Може и да се гарнира с пържени картофки и мъжът ви ще бъде най-щастливият на света :))
Да ви е сладко! И не забравяйте студената бира!