Кефал Плакия

26/06/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 826
  • Преглеждания за месеца110
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме и нарязваме на едро лука.

В тиган поставяме олиото и 1/2 ч.ч. вода и добавяме лука, за да се задуши. Задушаваме, докато омекне, след което подправяме със сол, бахар, дафинов лист, черен и червен пипер.

Лимона и доматите нарязваме на колелца.

След като сме почистили от перките и главата рибата, я нарязваме на филийки.

Подреждаме в глинен съд и заливаме със задушения лук, доматите и отгоре подреждаме с резени лимон.

Поръсваме с нарязания на ситно магданоз и босилек.

В гювеча поставяме скилидките чесън цели, без да обелваме, захлупваме и печем за около 40-50 минути

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар